Pitkä fiktioelokuva

New-imdb-logoFacebook_Logo
 

Night Goes Long on Pikku Prinssi -kirjasta inspiraation saanut rakkauslaulu Helsingille ja sen öiselle magialle.

Night Goes Long -poster (FINAL-WEB)

Sophie, Antarktiksella asuva ranskalainen säätutkija, saapuu Helsinkiin nettirakkautensa, Mian, perässä. Mia on lopettanut suhteen yllättäen, ja Sophie toivoo tapaamisen palauttavan rakkauden heidän välilleen. Yllätyksekseen Sophie tapaakin Mian asunnolla nuoren miehen, Jusan, joka kertoo musertavan uutisen: Mia on kuollut. Murtunut Sophie toivoo että olisi edes kerran tavannut Mian ja päässyt kokemaan tämän elämää. Jusa lupaa viedä Sophien tutustumaan Mian maailmaan. Alkaa maaginen matka läpi öisen Helsingin, jonka varrella Sophie kohtaa eri puolia sekä menetetystä rakkaudestaan, että tämän kotikaupungista. Hän tapaa Mian elämässä olleita erikoisia henkilöitä, joiden kautta Sophie tajuaa, ettei hänen rakkautensa kohde ollut aivan sellainen kuin hän kuvitteli.
 
Elokuva on toteutettu uudenlaisella tuotantomallilla: 48 päivän aikana ja yhdessä yleisön kanssa.

 

Genre: draama
Kieli: suomi, englanti
Kuvausformaatti: 4K
Kesto: 75 min.
Tuotantovuosi: 2015
Tuotantomaa: Suomi

Pääosissa: Manuela Bosco, Elias Gould
Ohjaus: Vesa Kuosmanen, Henri Huttunen
Kuvaus: Heini Mäntylä
Lavastus: Juha-Matti Toppinen
Pukusuunnittelu: Kaisa Pohjola
Leikkaus: Pauliina Talikka
Äänisuunnittelu: Aleksi Tegel
Tuottaja: Mete Sasioglu
Levitys: Elisa Viihde

Arvosteluja:
“Leffaa ei voi jättää kesken, se vaatii katsomaan viimeiseen kohtaukseen asti. Night Goes Long on onnistunut hämyinen arvoitus, joka Pikku Prinssin tarinan innoittamana keskittyy omalla tavallaan ikiaikaisen onnen tavoitteluun.”
J.A. Kaunisto / Mesta.net

“Night Goes Long on todiste nuorten elokuvantekijöiden innokkuudesta yhdessä tekemiseen ja uudenlaisen tuotantotavan mahdollistamiseen kovan yrittämisen kautta. Itse lopputuotetta kehtaa ylpeästi esitellä pirteänä tuulahduksena kotimaisen indie-elokuvan saralla –“
Leffatykki.com


Teaser